Pagina's

zaterdag 16 november 2013

Update #2

Update #2

heeii mensen,
Het was al weer een tijd geleden dat ik iets had gepost.
De laatste keer was eind Augustus en het is nu November!
Sorry echt mij excuses ervoor.
maar ik had vandaag voor jullie een soort update hoe het met mij gaat enzoo..
dus zijn jullie benieuwd?
blijf dan maar lekker door lezen...



Het is al weer bijna 3 maanden geleden dat ik iets had gepost.
Echt sorry. Maar ik denk dat veel mensen ook de reden weten
School is huiswerk en als je het niet maakt loop je achter en heb je een probleem met het leren van je toesten. Voor de mensen die het nog niet weten ik zit in de eerste en ik doe Vwo.
Ik zit op een daltonschool en dat betekent dat je veel dingen zelfstandig moet doen.
Op het begin werd je wel een beetje geholpen maar nu niet echt meer je moet nu alles zelfstandig maken en als je uitleg nodig hebt moet je het vragen. We hebben wel een leuke klas het was wel grappig want op het begin dacht iedereen dat iedereen een nerd was maar het is helemaal niet zo. De hele klas is best close en we zijn heel hecht en dat is goed. Het lijkt echt alsof we elkaar jaren kennen maar we kennen elkaar pas 3 maanden.

Verder was ik een tijdje inspiratie loos omdat ik totaal geen zin had om iets te schrijven over beauty enzo. Nu heb ik wel inspiratie maar ik moet jullie wel zeggen dat mijn blog minder uit beauty gaart bestaan maar meer uit fashion,lifestyle en dat soort dingen. Want op dat gebied heb ik best wel veel inspiratie. 

Volgende week heb ik toestweek. (ik heb totaal geen zin in leren enzo)
Maar in het weekend hoop ik de stad in te gaan om wat nieuwe dingen te kopen.
Ik ga vooral veel decoratie dingen voor m'n kamer kopen want ik wil het meer in de winterstyle hebben en ik ga natuurlijk ook weer veel geurkaarsen inslaan.

Dat was een beetje wat ik met jullie wou delen. Wil jij meer op de hoogte blijven wat ik doe op m'n leven dan kan je me volgen op instagram @httpEmtenan

liefs,
Emtenan x

1 opmerking:

Sharon zei

Succes met leren voor de toetsen!
En ik had nog een vraagje; lijkt het je leuk als ik een layout (met header, cursor etc.)? Laat maar even een berichtje op mijn blog achter.

XOXO