Pagina's

zaterdag 25 januari 2014

Update #3

NOW!<3

Heei meiden, 
Ik heb weer eens een update voor jullie. 
Sorry dat ik even niks had gepost, ik heb namelijk de afgelopen weken het heel druk gehad.
Wat ben ik blij dat het weer weekend is, want zelfs de vorrige weekenden had ik het druk.
Zijn jullie benieuwd wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen weken?

Lees dan maar lekker verder.................


Art

Na de kerstvakantie is het altijd nog even weer inkomen. Vooral als je op vakantie was en pas een dag voordat de scholen begonnen thuis kwam. Nou toen we thuis kwamen heeft me kat wel het hele huis over hoop gehaald. Nou dat was wel even snel alles schoonmaken en uitpakken. Snel nog leren voor de toets die we gelijk kregen na de vakantie. 

 Art
Nou die week ging nog goed en er kwam nog een artikel online met sterren zonder make-up, die ik snel in het daltonuur online had gezet. Voor de mensen die mijn youtube kanaal niet volgen, ik ben na de kerstvakantie weer begonnen met vrijwilligerswerk in de kantine. Het is wel leuk om te doen enzo maar het neemt wel 2 pauzes en een daltonuur in beslag. Op een gegeven moment merk je wel dat je meer tijd nodig hebt voor je huiswerk en dat je langer ermee bezig bent.  

Toen was het leren voor de toetsen, ik heb nu echt een vage periode op school we krijgen sommige toetsen een week voor de toetsweek, een paar in de toetsweek en een paar na de toetsweek. Ze zeiden dat ze het wouden testen hoe het zou uitpakken. Maar geloof me het klinkt wel chill maar dat is het niet want als je meestal in een toetsweek zit heb je niet veel huiswerk maar nu dus wel want voor andere vakken heb je dan geen toetsen. Dus als je dan eindelijk klaar bent met je huiswerk moet je ook nog leren. Het was een week voor mij met laat slapen en vroeg opstaan.

Weekend!!


Het weekend voor de toetsen ben je gewend dat je juist gaat leren. Nou geloof me hoewel ik dat altijd doe lukte het deze keer niet. Ik had vrijdag een verjaardag, zaterdag ochtend helpen bij de open dag en daarna een slaapfeestje tot zondag en toen ik thuis kwamen waren me nichtjes bij ons en dan valt er niks meer te leren. Zo dat was een goeie start voor de toetsweek. Slaap tekort, weinig geleerd , huiswerk niet gemaakt, niks gepost en niks op youtube online gezet. Nou de rest van de week ging ook zo verder weinig slapen en vroeg op om te leren en huiswerk in te halen. Wat ben ik blij dat ik het weekend heb gehaald. Lekker weer uitslapen en bloggen en op youtube zitten. 

dit was even weer een korte samenvatting wat er de afgelopen weken  gaande was.
Ik ga snel weer leren voor de komende toetsen. Gelukkig zij dat er niet veel dus kan ik het combineren met bloggen en youtube.
ik hoop dat jullie dit artikel een beetje leuk vonden en begrijpen waarom ik even niks kon posten.

xoxo
Emtenan

1 opmerking:

Anoniem zei

Sgatje je bent zoow goed met bloggen en YouTube. Je bent me alles ik hou van je xx jwz xxx