Pagina's

woensdag 5 februari 2014

Things that I love #1

heeii meiden, 
Ik had een paar maanden geleden een artikel geplaatst met 'things that I hate'. Het leek mij dan ook gepast om een artikel te maken met 'things that I love'. Dus zijn jullie benieuwd?
Blijf dan maar lekker door lezen...


                                          Music
Oke, ik denk dat muziek gewoon bij iedereen in het lijstje staat. Muziek luister je overal onderweg naar school, in de pauze, tijdens het huiswerk maken of het leren , tijdens het lezen, kortom gewoon overal. Het kan je blij maken of verdrietig, het kan werken als verdoving bij verdriet en het kan je weer blij maken, het kan je wakker maken of juist slaperig. Echt heel bijzonder wat het allemaal met je kan doen. Er zijn ook heel veel soorten muziek dus het past ook zeker bij iedereen. 
`

                         Shoppen
Oke, je kan me wel voor een kleine shopholic noemen. Ik hou echt heel veel van shoppen, vooral lekker door de stad lopen , kleding passen en lachen met je vriendinnen. Maar ik geef toe ik ben de laatste tijd niet meer zo vaak wezen shoppen. Ik kwam hoogstens 1x in de 3 weken in de stad en dan was het bijv. om boodschappen te doen. Het kwam vooral door de drukte van school enzo, maar nu ik het ritme eindelijk onder de knie heb ben ik zeker vaker naar de stad geweest om te gaan shoppen. Maar ik ga me voortaan wel wat inhouden want ik wil dit jaar veel sparen. Ik ben benieuwd of het me gaat lukken.



                                       Familie
Iets waar ik echt zeker niet zonder kan is mijn familie. Ze zijn m’n leven, m’n aan vulling , m’n veels, m’n bloed, m’n geschiedenis en ook mijn toekomst. Ik zou niet weten hou ik zonder hun zou moeten. Alle lol, gezelligheid, begrip en natuurlijk de raad. Ik heb echt een hele leuke familie en ik kan echt niet zonder hun.


                           Vrienden
Me vrienden zijn eigenlijk m’n tweede familie, ze zijn er voor me als me familie er bijvoorbeeld niet is. Op school, door de weeks overal. En natuurlijk hou ik ook heel veel van hun. Ze zijn gewoon m’n tweede familie.


                                Films
1 van de dingen waar ik zeker nooit zonder kan zijn films. Bij mij hebben we thuis elke vrijdag avond een film avond, dan kijken we een film. Maar soms kijk ik ook gewoon film’s op m’n laptop enzo. Ik vind films vaak heel mooi en ze kunnen ook het gevoel van de film aan je overgeven. En je kan het je realiseren. De aller leukste film die ik tot nu toe heb gezien is The Hunger Games: Cathing Fire,v oh my god die film is zo mooi. En ook zo mooi gemaakt, toen ik de film in de bioscoop zag had ik gewoon  echt het gevoel dat ik in de film zat. En sommige stukje raakte me echt. Alleen wat ik jammer vind is dat het einde open is dus dat we moeten wachten tot het volgende deel. Ik kan gewoon niet wachten. Zodra het volgende deel in de bioscoop is ren ik er letterlijk naar toe.



                               Quotes
Iets anders, heel random, maar ik ben ook echt heel echt gek op quotes. Ze geven me inspiratie of vertrouwen. Er zijn allerlei soorten grappig,lief,over de waarheid, over het echte leven. Ik vind ze echt heel mooi allemaal en bijzonder! Ik ben echt gek op quotes en ik zit ook dagelijks op weheartit en lees ook veel quotes en sla ze ook op.



                                Snoep
Ik ben zelf ook eerlijk gezegd een vreetzak, ookal geloven mensen dat niet omdat ik zo dun ben. Maar ondanks dat ik dun ben eet ik en vooral snoep ik veel. Echt overal waar ik een snoepautomaat zie moet ik gewoon wat halen. Het is ook zo verslavend maar het is ook zo lekker, maar ik moet wel goed opassen dat ik geen gaatjes krijg dus ik poets me tanden ook heel goed.



Dit was mijn artikel, het was een beetje random.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
xoxo
Emtenan

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ja precies al die dingen die jij leuk vind ik ook leukk specialy die ene.... uhm van Catching Fire! HAHA love u Em! leuke blogsitexx

Van Amber2

Selma zei

Leuk om te lezen! ;)